Звездата на Давид


Звездата на Давид Скъпи братя и сестри, Аз съм Сананда. Искам да говоря с вас по един важен въпрос: погрешното схващане, във вашия свят, за звездата на Давид, космическото съзвездие, което ще достигне съвършенството си на 22 Юли 2013 година. Говори се, че това е Звезда на войната и също така, че тя предсказва идването на "Антихриста", в известен смисъл това е вярно. Далеч по-важно е истинското значение на този знак. Трябва да се разбере, че живеем в свят на символи и символите имат вътрешно значение. Истинското значение на Звездата на Давид е ЛЮБОВ, а не война. Тя представя светлинното човешко тяло и е предсказание за раждането на вътрешното Христово съзнание във всички вас.

Как тогава е възможно, този знак да се свързва с Антихриста? Има много различен дневен ред във вашия свят. Хората, които са на власт сега - църквата, Кабал и собствениците на военно-промишлената индустрия - са наясно с истинското значение на звездата на Давид, но те не искат вие да се превърнете в мощни хора с Христово съзнание. Ето защо, те ще излязат пред вас с всичко, което е възможно, за да останат на власт, включително и с лъжепророкът, който може да спаси човечеството.

За да е ясно, няма какво да се спасява, вие сте спасени/защитени. Вие сте Спасителите и затова е всичко това. Така че, не позволявайте на сътресенията и на невярната информация, да ви заблудят. Крайният резултат вече е ясен. Новата Земя вече е ваша и вие всички ще бъдете Христови хора. Единственото нещо, което трябва да направите, е да изберете това и да започнете да вярвате в себе си, като единствения истински Христов човек на Земята, защото това сте ВИЕ!

Бъдете благословени,

Сананда

Източник

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com





Небесната Звезда на Давид е астрологически аспект, който изглежда точно като еврейската звезда (по-точно тя е използвана от ционистите, собственици на Израел). И това е исторически свързано с цар Давид, който действително е имал "звездата на Давид" при раждането си на астрологичната си карта, образувана от планетите. Това е невероятно,тъй като е имало само седем известни планети по това време, шест от които трябвало да бъдат в правилната позиция. Звездата на Давид не се ограничава само до еврейската вяра и Каббала, тя също се появява в Будистките, Теософските, както и в различни други Източни и Западни традиции. Тя е символ на интеграцията (свързваща Небето и Земята - както горе, така и долу) и духовността. Звездата на Давид е многоизмерен Звезден Портал, който ни помага да донесем духа в материята, да се появи Рая на Земята, да балансираме Женските и Мъжките енергии. В съответствие с нейната многоизмерна Природа, Звездата на Давид е известна още като Гранд Секстил и Звезден Тетраедър - сложни и прекрасни свещенни геометрични звездни конфигурации. Енергиите на тези древни символи ще се изливат върху нас Сега.

Лятото на 2013 г., е лято на Любовта между "тинейджърите" Пламъци-Близнаци. Това е спокойствие между бури, време за внимателно къпане във водите на Духа и Божията Милост, след интензивната Пролет, която мина и преди интензивната Есен на 2013г.

Енергията на това лято и по-специално на 29 Юли, когато имаме Звездата на Давид в земноводни знаци, е забележително мощно време за всички.

 Milena van Lier


Прочети още:







МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments